Έβερτον: «Πάντα υπάρχει πίεση στην ομάδα μας, η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει»

Η ομάδα του Λίβερπουλ αντιμετωπίζει πιθανή «καμπάνα» για φερόμενη παραβίαση των κανονισμών κέρδους και βιωσιμότητας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Μέσων Ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες εκεί έξω στις μέρες μας, ιδιαίτερα πράγματα αυτού του είδους», τόνισε ο Ντάις την Παρασκευή (27/10) και πρόσθεσε: «Αλλά στο τέλος της ημέρας η επιτροπή θα αποφασίσει. Και όταν το κάνουν, θα το μάθουμε».

Η Έβερτον εξέδωσε δήλωση τον Μάρτιο όταν επιβεβαιώθηκε η παραπομπή του κλαμπ σε μια ανεξάρτητη επιτροπή. «Ο σύλλογος αμφισβητεί σθεναρά

τον ισχυρισμό περί μη συμμόρφωσης και μαζί με την ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων του είναι απολύτως βέβαιος ότι παραμένει συμμορφωμένος με όλους τους οικονομικούς κανόνες και κανονισμούς. Η Έβερτον είναι έτοιμη να υπερασπιστεί σθεναρά τη θέση της στην επιτροπή».

Η Έβερτον, η οποία απέφυγε στην τελευταία αγωνιστική της περσινής Premier League τον υποβιβασμό, είναι 16η στη βαθμολογία με 7 βαθμούς μετά από 9 αγώνες, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ερωτηθείς για το αν νιώθουν ο ίδιος και οι παίκτες του μεγαλύτερη πίεση με την πιθανή τιμωρία, ο Ντάις υπογράμμισε: «Όχι. Για να είμαι ειλικρινής, από τότε που ήμουν εδώ υπήρχε πίεση. Υπάρχει πίεση σε όλα τα είδη (τα πράγματα) γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ήρεμοι σε πολλές διαφορετικές προκλήσεις εδώ. Νομίζω ότι τα καταφέραμε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα