Έβερτον – Μπράιτον 1-4: Ο περίπατος των Γλάρων στο Goodison Park

Η Έβερτον έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ιβόμπι στο 5ο λεπτό, όμως η Μπράιτον ισορρόπησε το ματς και κυριάρχησε σε ολόκληρο στο πρώτο ημίχρονο. Απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κιόρι Μιτόμα να αστοχεί με το κεφάλι και το γκολ ήρθε στο 14ο λεπτό με τον φορμαρισμένο Ιάπωνα (0-1, 14ο λεπτό) που έφτασε τα 3 γκολ στα τελευταία 5 ματς. Η Μπράιτον άγγιξε δεύτερο γκολ με τον Φέργκιουσον να σουτάρει στο δοκάρι

στο 20ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου η Μπράιτον καθάρισε το ματς μέσα σε πέντε λεπτά! Στο 51ο λεπτό ο Φέργκιουσον σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-2), στο 54ο λεπτό ο Μαρς με εξαιρετική κίνηση αφήνει όρθιο τον Πίκφορντ για το 0-3 και ο θρίαμβος ολοκληρώνεται στο 56ο λεπτό με τον Πασκάλ Γκρος (0-4). Το γκολ της τιμής για την Έβερτον πέτυχε με πέναλτι που κέρδισε ο Ιβόμπι από τον Σάντσεθ στις καθυστερήσεις (1-4).

Έβερτον (Φρανκ Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Πάτερσον (63′ Κόουλμαν), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ντέιβις (58′ Πράις), Γκεϊγ (64′ Μοπέ), Ιβόμπι, ΜακΝιλ (58′ Ντουκουρέ), Γκρέι, Κάλβερτ – Λιούιν (84′ Σιμς)

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Σάντσεθ, Φέλτμαν (71′ Λάμπτεϊ), Ντανκ, Κόλγουιλ, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Σαρμιέντο (62΄ΜακΚάλιστερ) Γκρος, Μιτόμα (78′ Λαλάνα), Μαρς (79′ Μόραν), Φέργκιουσον (71′ Ενθίσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα