Εβδομηντάρης ο Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει εβδομήντα συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία με την φανέλα του Ολυμπιακού και πλησιάζει το ΤΟΠ 100 των ερυθρόλευκων στην κατηγορία.

Το ντεμπούτο του ο Νορβηγός μπακ το έκανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 2014 σε έναν αγώνα με την Νίκη Βόλου. Τέσσερα χρόνια μετά – και με ένα διάλλειμα στην Αγγλία για λογαριασμό της Χαλ – συμπληρώνει εβδομήντα συμμετοχές με
την φανέλα του Ολυμπιακού. Ισοφαρίζει τους Ριβάλντο και Αλέκο Ράντο και πλησιάζει ακόμη περισσότερο το ΤΟΠ 100 των ερυθρόλευκων στην μεγάλη κατηγορία.

Χρειάζεται πέντε συμμετοχές ακόμα για να φτάσει τις 75, να ξεπεράσει τον Κώστα Δαβουρλή και να γίνει το Νούμερο 100 στην ιστορία του Ολυμπιακού στην μεγάλη κατηγορία της χώρας μας. Βασικός και αναντικατάστατος φέτος ο Νορβηγός μπακ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει αρκετά στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία και να φτάσει – δεδομένου ότι δεν θα χάσει κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος – στην 74η θέση την οποία αυτή την στιγμή κατέχει ο Χοσέ Χολέμπας με 94 συμμετοχές!
Keywords
Τυχαία Θέματα