Έβαλε δύσκολα στον εαυτό του

Είναι λογικό να εκνευριστεί ο Δώνης. Περίμενε αντίπαλο του Παναθηναϊκού δυνατό με Μεδέλ, Βίντα, Ντάγκλας, Κουαρέσμα, Χάτσινσον, Οζιακούπ, Λιάγιτς, Γιλμάζ και Γιαλτσίν και βρήκε απέναντί του την ομάδα νέων της Μπεσικτάς και δυο ξένους, τον στόπερ Μιρέν και τον εξτρέμ Λενς. Στο προτελευταίο φιλικό. Στην Κωνσταντινούπολη. Δεν είναι το πρώτο με τη Φέγενορτ.

Είναι λογικό να εκνευριστεί λοιπόν ο κόουτς. Φόρτωσε προπονητικά την ομάδα του και περίμενε να την τεστάρει με δυνατό αντίπαλο. Για να εντοπίσει
τα αρνητικά μετά από υπερφόρτωση στην εβδομάδα. Τελικώς και η έδρα άλλαξε λόγω ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και η ομάδα. Έφυγε η πίεση στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο. Δε συγκρίνεται με το Vodafone Park.

Και τελικά ο Δώνης εκνευρίστηκε με την εικόνα του πρώτου μέρους, νωχελικών αντιδράσεων ανασταλτικά, εύκολων λαθών δημιουργικά, έλλειψης συνοχής και σωστών αντιδράσεων της ομάδας του. Λογικό το 2-0. Και μάλιστα με παιδικά λάθη. Γκολ δώρα σε Σετζγκιλν και Οκτάι.

Όπως λογική και η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το χειρότερο η,ίδρονο στα φιλικά. Με Κουρμπέλη εξάρι, Δώνη οκτάρι και σκόρερ δυο γκολ και Ζαχίντ δεκάρι που βλέπει γήπεδο και ξέρει στο σωστό χρόνο να κάνει τη σωστή πάσα. Ο Μακέντα τα έχανε όπως με τη Γαλατά, ο Δώνης τα έβαζε.

Τελικά, το θεωρητικώς εύκολο και βατό φιλικό (βάσει επιλογών Αβτσί), ο Παναθηναϊκός το έκανε από μόνος του δύσκολο για να τεστάρει τον εαυτό του στις επιστροφές-ανατροπές. Το πάλεψε, το γύρισε, έχει κάτι να κρατήσει από τη δεύτερη επίσκεψή του στην Πόλη σε μια εβδομάδα.

Είναι μετά να μην εκνευρίζεται ο Δώνης; Η γενική δοκιμή είναι με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο στο Μαρούσι. Φιλικά τέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα