Έτοιμοι για το πρώτο βήμα τίτλου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών του εφετινού πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου (19:30). Οι “πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και την εμπειρία τους, ώστε να κάνουν το 1-0 στη σειρά. Από την άλλη πλευρά, οι Πατρινοί θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ
με όπλο τον ενθουσιασμό τους, μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ και χωρίς άγχος, καθώς ήδη έχουν κάνει υπέρβαση την εφετινή σεζόν.

Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε στη διάθεση του Αμερικανού κόουτς. Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Γιατράς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και θέλουν να πανηγυρίσουν το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τρίτο συνεχόμενο. Παράλληλα, το “τριφύλλι” θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του κόντρα στους Πατρινούς, καθώς μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, στις προηγούμενες συναντήσεις των δυο ομάδων.

Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ αναμένεται να τιμηθεί ο Δημήτρης Κοκολάκης. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος και Μπήτης. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη στην Πάτρα (18:30).
Keywords
Τυχαία Θέματα