Έτοιμη να πάρει την πρόκριση στη Βιέννη

Η ΑΕΚ θέλει απλά να μη χάσει στην αναμέτρηση με την Αούστρια στη Βιέννη, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League (20:00). Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη, καθώς θεωρούν πως μπορούν να προκριθούν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα, ώστε να πάρει αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο
Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 3-5-2, που έχει καθιερώσει στους τελευταίους αγώνες. Ο Ανέστης αναμένεται να καθίσει στην εστία των «κιτρινόμαυρων», με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Γκάλο και Λόπες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γαλανόπουλο και Σιμόες να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου, πίσω από τους Λιβάγια και Αραούχο.

Ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Γιόχανσον, Τρίστασον και Ροντρίγκες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Ριέκα θα φιλοξενήσει τη Μίλαν στην Κροατία.

Η βαθμολογία:
Μίλαν 11
ΑΕΚ 7
Αούστρια 4
Ριέκα 4
Keywords
Τυχαία Θέματα