Ετοιμάζουν νέο σόου ο Γιάννης και η παρέα του

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας. Μετά την άνετη νίκη με 85-60 κόντρα στο Μαυροβούνιο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του ετοιμάζουν νέο σόου σήμερα (15:00) κατά της Βραζιλίας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη δεύτερη μάχη της Εθνικής Ομάδας στην Κίνα. Στο παιχνίδι Βραζιλία-Ελλάδα και σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Κερδίζουν αν η ομάδα τους προηγηθεί με 20 πόντους διαφορά

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα η ομάδα τους πάρει διαφορά 20 πόντων, ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί. Η προσφορά ισχύει για την αγορά «Νικητής Αγώνα», για όλα τα στοιχήματα (μονά, συστήματα, παρολί) που παίζονται πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του μετά το τέλος του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Το «20 και Κάρφωσες» αφορά και τα στοιχήματα που τοποθετούνται μέσω των αυτόματων τερματικών μηχανών στοιχηματισμού (SSBTs).

Συνδυασμός 2 ή περισσότερων επιλογών από τον ίδιο αγώνα με το Bet Βuilder

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μέσω των αυτόματων τερματικών μηχανών στοιχηματισμού (SSBTs) σε επιλεγμένα παιχνίδια και το Bet Builder. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να συνδυάσουν 2 ή περισσότερες επιλογές από τον ίδιο αγώνα. Ενεργοποιούν το Bet Builder και εμφανίζεται η απόδοση για τον συνδυασμό των στοιχημάτων τους.

Στα play off του Champions League, στο παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με τη Λασκ Λιντς, ένας νικητής με 11 ευρώ κέρδισε 1.100 ευρώ, συνδυάζοντας 4 επιλογές, το Χ ημίχρονο/1 τελικό, τα Under 3,5 γκολ της Μπριζ, το πρώτο κόρνερ της Μπριζ και τα Over 7,5 κόρνερ του αγώνα.

Περισσότερες από 200 επιλογές για τον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Πέμπτη (21:45) η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, με τη Φινλανδία στο Τάμπερε. Μετά τις 2 εντός έδρας ήττες από την Ιταλία και την Αρμενία χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα και τα ακόλουθα επτά συνδυαστικά στοιχήματα:

Ο Πούκι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1. Η Φινλανδία να κερδίσει με μηδέν παθητικό και η Φινλανδία Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα. Ο Κουλούρης να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2. Η Ελλάδα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και η Ελλάδα Over 3,5 κόρνερ στον αγώνα. Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Η Φινλανδία να σκοράρει πρώτη, να κερδίσει η Ελλάδα και Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα. Ακριβές σκορ 1-1, 1-2 ή 1-3.
Keywords
Τυχαία Θέματα