Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Μπίλιτς

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που λύθηκε η συνεργασία του με τη Γουέστ Χαμ, αλλά ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι ήδη έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα στο τιμόνι άλλης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ ή και στην Τσάμπιονσιπ.

Ο 49χρονος Κροάτης είναι υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι και της Μίντλεσμπρο, μετά την απομάκρυνση του Πολ Κλέμεντ και του Γκάρι Μονκ αντίστοιχα.

«Εχω λάβει τηλεφωνήματα και από την Αγγλία και από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή αξιολογώ τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου,
ενώ παράλληλα ξεκουράζομαι. Είμαι σε αυτή τη δουλειά τα τελευταία 12 χρόνια χωρίς διάλειμμα και χρειαζόμουν μία ανάπαυλα. Απολαμβάνω το χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου», εξήγησε.

«Ξέρω τη θέση μου στον χάρτη των προπονητών και καταλαβαίνω ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένω λίγο. Μου λείπει η δουλειά λίγο, επειδή το ποδόσφαιρο κυλάει στις φλέβες μου, αλλά χρειάζομαι και ξεκούραση. Θα προτιμούσα να μείνω στην Αγγλία, αφού δεν αισθάνομαι ξένος εδώ. Αυτό θα εξαρτηθεί όμως από την ομάδα και το πλάνο που θα μου προτείνουν», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα