Ετοιμάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Κισσαμικό για το κύπελλο Ελλάδος, την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στο 4-4-1-1, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη το 3-5-2, που χρησιμοποίησε στα δυο τελευταία ματς της Ένωσης, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, ετοιμάζει και αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση,
όπου οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη μόνο τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στα Χανιά, η ΑΕΚ είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1.

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γαλανόπουλο και Γιαννιώτα, καθώς επίσης και στους Σιμόες και Λαμπρόπουλο. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Μπογέ, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης. Η προετοιμασία της Ένωσης για το συγκεκριμένο ματς θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή. Στην τελευταία προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στα Σπάτα, αναμένεται να φανούν και τα πλάνα του για το βασικό σχήμα, του αγώνα της Τετάρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα