Ετοιμάσου για Black Friday και στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Το ήξερες όμως ότι η Black Friday έφτασε και στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες, έχει περισσότερες από 10 τρέχουσες προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου και είναι και φέτος εδώ για να σε βοηθήσει

να βρεις την ασφάλεια που θες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα βήματα είναι απλά: μπαίνεις στην πλατφόρμα, βάζεις την πινακίδα σου και βλέπεις Black Friday deals και όχι μόνο!

Με μια γρήγορη περιήγηση στην πλατφόρμα, είναι σίγουρο, πως ανάμεσα στις 27 ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείς να συγκρίνεις, θα βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου από 61 ευρώ το εξάμηνο στην Αττική και από 43 ευρώ το εξάμηνο στην επαρχία. * Επιπλέον, η εγγύηση χαμηλότερης τιμής, η κορυφαία 24ωρη εξυπηρέτηση, οι καινοτόμες διαδικασίες & οι αποκλειστικές παροχές, κάνουν το insurancemarket την καλύτερη επιλογή για ασφάλεια αυτοκινήτου!

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. Πρόλαβε τις Black Friday προσφορές και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου σε πολύ χαμηλή τιμή, με ένα κλικ!

Μέγιστα συνολικά ποσοστά συνδυασμού διαφορετικών εκπτώσεων που παρέχονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εφόσον συντρέχουν σχετικές προϋποθέσεις.
Apeiron: Ισχύει για όλες τις περιοχές εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου Κρήτης.
Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες ασφαλίσεις.

Εξοικονόμησε από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου όλο το χρόνο

Το ήξερες ότι η εξοικονόμηση στην ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι μόνο υπόθεση της Black Friday; Το insurancemarket σου έχει τα καλύτερα tips για να βγαίνεις κερδισμένος/η όλο τον χρόνο;

· Δώσε προσοχή στις καλύψεις

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές καλύψεις, κατάλληλες για διαφορετικές ανάγκες των ασφαλισμένων. Διάβασέ τις προσεκτικά και επίλεξε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες της ζωής και της χρήσης του οχήματός σου.

· Προτίμησε ετήσιο πακέτο

Αντί για εξάμηνο ή μηνιαίο, επίλεξε το ετήσιο πακέτο. Η ετήσια ασφάλεια σου έχει έως και 40% χαμηλότερο ανά μήνα ασφάλιστρα σε σχέση με το μηνιαίο και έως 20% σε σχέση με το εξάμηνο, όποτε κι αν την κλείσεις. Ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων, θα έχεις και έξτρα εξοικονόμηση.

· Δες αν δικαιούσαι έκπτωση

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν extra έκπτωση σε αυτούς που ανήκουν σε “ειδικές” κατηγορίες όπως οι άνεργοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ένστολοι.

· Δώσε προσοχή στην αξία οχήματος

Δήλωσε τη σωστή αξία του αυτοκινήτου σου. Άμα βάλεις μεγαλύτερη αξία από την πραγματική, φυσικά και τα ασφάλιστρα θα είναι πιο υψηλά.

· Βάλε απαλλαγή

Ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η απαλλαγή. Δηλαδή, η συμμετοχή σου στην αποκατάσταση μια ζημιάς που θα προκύψει στο αυτοκίνητό σου. Όσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή, τόσο χαμηλότερα θα είναι και τα ασφάλιστρά σου.

· Οδήγησε πιο προσεκτικά.

Όταν προκαλείς ατυχήματα, αυτό (προφανώς) γίνεται αντιληπτό από την ασφαλιστική σου, η οποία σε θεωρεί κίνδυνο και αυξάνει τα ασφάλιστρα που πληρώνεις.

*Αφορά εξάμηνη ασφάλιση στις υποχρεωτικές καλύψεις για Hyundai i10 (2020), 7hp, οδηγό 40 ετών, τ.κ 15344 & 68300 αντίστοιχα, στην anytime στις 24/11/2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετοιμάσου, Black Friday,etoimasou, Black Friday