Εθνική ομάδα: Ρέτσος ο αντί-Χατζηδιάκος, μπήκε ο Γούτας (vid)

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία στο εκπληκτικό Aviva Stadium του Δουβλίνου. Αυτό είναι και το τελευταίο must win παιχνίδι της προκριματικής φάσης του EURO 2024, το οποίο η Ελλάδα θέλει να κερδίσει ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση από την αυτή τη διαδικασία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είδε και τους 27 ποδοσφαριστές της

αποστολής να προπονούνται κανονικά, παρόντος και του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος υποδέχθηκε την αποστολή της “γαλανόλευξης” στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου καθώς ήρθε απευθείας από το Κάρντιφ. Μαζί με την αποστολή και ο τραυματίας Παντελής Χατζηδιάκος που πήρε ειδική άδεια από την Κάλιαρι για να αρχίσει την αποθεραπεία του με το ιατρικό τιμ της Εθνικής ώστε να είναι δίπλα στην ομάδα, δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Χατζηδιάκο στο κέντρο της ελληνικής άμυνας και θα παίξει στο πλευρό του Ντίνου Μαυροπάνου. Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μασούρας, Μάνταλος και Παυλίδης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πέλκας.

Η προπόνηση ήταν μιας ώρας διάρκεια και οι παίκτες δούλεψαν για αρκετή ώρα στην τακτική που θέλει ο Πογέτ για το αυριανό ματς, αλλά και στις στατικές φάσεις που αποτελούν το δυνατό σημείο της ιρλανδικής ομάδας.

Το επιβλητικό Aviva Stadium αναμένεται να έχει κοντά στις 50.000 φιλάθλους, ανάμεσά τους και περίπου 500 Έλληνες, που έχουν ταξιδέψει κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και από την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα