Εθνική ομάδα: Νίκη ακόμα και με μισό μηδέν!

Εθνική ομάδα: Νίκη ακόμα και με μισό μηδέν! alambosΤετ, 03/31/2021 - 12:42

Παιχνίδια σαν αυτό με τη Γεωργία δε σου δίνουν πρόκριση, αλλά μπορούν κάλλιστα να στη στερήσουν. Για τον λόγο αυτό, το ματς απέναντι στην ομάδα του Σανιόλ, κρίνεται ως "τελικός". Από την άποψη ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νικης για την Εθνική Ελλάδος.

Μάλιστα πλάναται πλάνην οικτρά όποιος θεωρεί πως οι Γεωργιανοί είναι μια ομάδα χαμηλής δυναμικής. Ρωτήστε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Λουίς Ενρίκε. Οι δύο αυτοί σούπερ σταρ

του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πανηγύρισαν έξαλλα το 1-0 της Σουηδίας και το 2-1 στο 92' της Ισπανίας μέσα στην Τιφλίδα αντίστοιχα.

Οι διεθνείς το γνωρίζουν καλά, είδαν βίντεο, έκαναν θεωρία, δούλεψαν στην προπόνηση το πλάνο και πλέον θα πρέπει να είναι έτοιμοι για "μάχη". Κι αυτό διότι η Γεωργία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να δώσει τον δικό της "τελικό", γνωρίζοντας πως για εκείνους η νίκη κρίνεται ακόμα πιο επιτακτική, καθώς σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά αποχαιρετούν τις όποιες ελπίδες είχαν για κατάληψη της δεύτερης θέσης. 

Προέρχονται όμως κι από διπλό ταξίδι, αφού έπαιξαν Πέμπτη στην Σουηδία, Κυριακή στην Γεωργία και Τετάρτη (σήμερα) στην Ελλάδα. Αυτό ίσως προσδιδει έξτρα κούραση αλλά και έξτρα πάθος. Έρχονται λοιπόν έτοιμοι για "μάχη" κι εκείνοι και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι οποίες ελπίζουμε να έχουν "γαλανόλευκο" χρώμα.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει την Ελλάδα με διάταξη 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα στόπερ, δεξιά τον Μπακάκη, αριστερά τον Γιαννούλη, στο κέντρο τους Ζέκα, Μπουχαλάκη και μπροστά τους τον Μπακασέτα, δεξιά τον Λημνιό, αριστερά τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τζόλης, Φορτούνης, Μάνταλος και Γιακουμάκης. Μαυρίας, Πέλκας, Τσιμίκας, Σιώπης είναι παίκτες που έεφόσον χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια του αγώνα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μπορείτε να ενημερώνεστε live από το novasports.gr
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική Ελλάδος δίνει σήμερα το πιο σημαντικό παιχνίδι της στην "Φαν΄τ Σχιπ εποχή" και χρειάζεται τη νίκη απέναντι στη Γεωργία για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 12:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα