Εθνική: Ο Γιάννης κι η συνοδεία του

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει μαζί του επιτελείο από έξι ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν διαφορετικές δουλειές κι οι πέντε εξ αυτών είναι εντεταλμένοι από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μαζί του είναι ένας προπονητής, ο οποίος έχει ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Ο Τζος Οπενχάιμερ είναι συνεργάτης του Μπούντενχολζερ. Η παρουσία του στον πάγκο ήταν ένας από τους όρους που είχαν θέσει οι Μπακς για να δώσουν το ΟΚ στον Γιάννη να αγωνιστεί με την Ελλάδα.

Δύο επίσης άνθρωποι έχουν αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και την εικόνα του Γιάννη στα social media. Ο ένας μάλιστα συνεργάζεται και επίσημα πλέον με την ομοσπονδία, γεμίζοντας και τους δικούς της λογαριασμούς με όμορφες εικόνες και βίντεο από τις δράσεις της ελληνικής ομάδας.

Μαζί τους μια φυσικοθεραπεύτρια, επίσης από τους Μπακς που έχει αναλάβει όλο το κομμάτι της φυσιοθεραπείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τέλος από την πολυπληθή παρέα δεν θα απουσίαζε επουδενί κι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του Γιάννη. Ένας Αμερικάνος με εμπειρία στην φύλαξη ακόμα και προέδρων των ΗΠΑ είναι η σκιά του Έλληνα αστέρα. Βρίσκεται πάντα διακριτικά δίπλα του κι είναι εντεταλμένος από τους Μπακς να φυλάει το πιο λαμπερό τους αστέρι.

Τέλος η παρέα κλείνει και με έναν Έλληνα συνεργάτη των αδερφών Αντετοκούνμπο που είναι πάντα μαζί τους κι είναι γενικών καθηκόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα