Εθνική Ελλάδος: Όλοι “υπογράφουν” ξανά το 1-0! (vids)

Με το πιο απαιτητικό ματς του ομίλου της ξεκινά η Εθνική Ελλάδος το τρίτο ταξίδι της στο Nations League απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία. Στόχος φυσικά η νίκη που θα την φέρει στη θέση του οδηγού από την πρώτη αγωνιστική ημέρα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του, δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο τέλος μιας πολύ κουραστικής χρονιάς για όλους.

Το ευτύχημα για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι ότι πέραν του Μασούρα

θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, την οποία θα ανακοινώσει στους παίκτες του μερικές ώρες πριν τον αγώνα.

Αυτό που ο ίδιος πάντως θέλει από τους παίκτες του είναι να τα δώσουν όλα για το εθνόσημο όπως είπε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών novasports και προτιμά ένα “κλειστό” 1-0 παρά ένα “ανοιχτό” 3-2.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Γιακουμάκης που είπε πως προτιμά να μην πετύχει γκολ και ας βάλει το ένα ο τερματοφύλακας.

Φαίνεται πως έπιασε τόπο η επίσκεψη του Γιώργου Καραγκούνη στο ξενοδοχείο ο οποίος εξήγησε κάποια πράγματα στους διεθνείς μας σχετικά με την νοοτροπία με την οποία πρέπει να προσεγγίζουν αυτά τα παιχνίδια.

Είναι έτσι τα πράγματα στην Εθνική ομάδα πια, που οι νίκες και οι βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη. Τόσο για να ανέβει στο FIFA Ranking και να βελτιώσει τις κληρώσεις της, όσο και για να “χτίσει” πάλι μια ομάδα με μέταλλο ικανή να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από δέκα χρόνια.

Εδώ μετράνε τα αποτελέσματα. Μόνο τα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα