Εθνική Ελλάδος: Γεμίστε το Πανθεσσαλικό! (vid)

Το μήνυμα του Γκουστάβο Πογέτ μέσα από την κάμερα των καναλιών Novasports ήταν ξεκάθαρο: “Έλατε στον Βόλο να δείτε αυτά τα παιδιά.” Το αξίζει και με το παραπάνω αυτή η ομάδα να παίξει μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Την Πέμπτη απέναντι στην Κύπρο, το Πανθεσσαλικό θα πρέπει να ζήσει μια μεγάλη γιορτή για να δώσει ένα έξτρα κίνητρο σε αυτή την όμορφη παρέα που “μεγαλώνει” μαζί.

Το δύο στα δύο και μάλιστα εκτός έδρας είναι μόνο

η “βιτρίνα” των όσων έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Επιτυχία είναι η δημιουργία προσωπικότητας, η δημιουργία νοοτροπίας νικητή, η ανάγκη να πετύχουν όλοι μαζί κάτι μεγάλο με τη “γαλανόλευκη” έχει φτιάξει ένα κλίμα που θυμίζει περισσότερο εποχές πριν το 2014. Το δέσιμό τους είναι ολοφάνερο τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όπου τα δίνουν όλα ο ένας για τον άλλον, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου όπου αποτελούν μια μεγάλη παρέα.

Αυτή η παρέα αξίζει τη στήριξη όλων μας. Πόσο μάλλον τώρα που έχει μπροστά της δύο εντός έδρας παιχνίδια και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλάθλους του Βόλου και όχι μόνο να έρθουν κοντά της. Ο Ουρουγουανος τεχνικός έχει δηλώσει πως έχει μεγάλο στόχο να “δέσει” ξανά την ομάδα με τον κόσμο. Και έχει ξεκινήσει καλά ως προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε τα ματς με την Κύπρο και το Κόσοβο που ακολουθούν προσφέρονται για να ισχυροποιηθεί αυτό το δέσιμο.

Είναι φυσικά νωρίς να μιλάμε για φαβοριτισμούς και πρωτιά στον όμιλο, ωστόσο δύο ενδεχόμενες εντός έδρας νίκες σε αυτά τα ματς θα φέρουν την Εθνική μας ομάδα πολύ κοντά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου μετά από αρκετά χρόνια. Γι’ αυτό επιμένω ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα της χωρίς αρνητισμό και τοξικότητα, αλλά με θετική διάθεση και πραγματικη στήριξη. Εδώ πρόκειται λοιπόν και για μια ευκαιρία των φιλάθλων να δείξουν ότι έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά. Όπως ακριβώς και η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα