Εθνική Ελλάδας: Με σεβασμό και τόλμη απέναντι στην Ισπανία!

Εθνική Ελλάδας: Με σεβασμό και τόλμη απέναντι στην Ισπανία! alambosΠέμ, 03/25/2021 - 10:59

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά ένα νέο ταξίδι με όνειρα και φιλοδοξίες διάκρισης με απώτερο στόχο την επιστροφή σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά από οκτώ χρόνια. Το έργο της μόνο εύκολο δε θα είναι καθώς και ο όμιλος με Ισπανία και Σουηδία είναι δύσκολος, αλλά και οι θέσεις που οδηγούν στη Γη της Επαγγελίας του Κατάρ είναι μόλις 13. 

Αυτό σημαίνει ότι μόλις 3 από τους δεύτερους

των 10 ομίλων θα πάρουν εισιτήριο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Εκτός αν η Ελλάδα κάνει το θαύμα και κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεκίνησει με ένα θαύμα σήμερα αντίστοιχο του 2003 όταν ο Γιαννακόπουλος πάγωνε τη Σαραγόσα. 

Θαύματα δε γίνονται κάθε μέρα, αλλά έχουν περάσει και 18 χρόνια από τότε, 17 από το EURO 2004. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέει το ρητό και ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ κάνει ό,τι μπορεί για ν παρουσιάσει έτοιμη και ανταγωνιστική μια νέα ομάδα με νέα φιλοσοφία και ένα στιλ παιχνιδού μίξη της παλιάς αμυηντικογενούς Εθνικής με τη δική του ολλανδική φιλοσοφία.

Απέναντι στην Ισπανία λοιπόν γνωρίζει πως θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χατζηδιάκου, Γιαννούλη και Πέλκα, αλλά και των Κουρμπέλη και Γαλανόπουλου, οι οποίοι ήταν τραυματίες από πριν. Θέλει να δει την ομάδα του να παίζει με σεβασμό απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο αλλά και με τόλμη που θα καταστήσει την ομάδα μας ανταγωνιστική και με διάθεση να διεκδικήσει πράγματα.

Διαφορετικά δε μπορεί να πας σε μεγάλη διοργάνωση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πλάνο της ενδεκάδας, ο Ολλανδός τεχνικός αμφιταλαντεύτηκε αρκετά και κατέληξε σε μια διάταξη 4-3-3, τα πρόσωπα τα οποία θα την απαρτίσουν καλούνται να έχουν κοντινές αποστάσεις, αν δίνουν στηρίγματα να δημιουργήσουν μια συμπαγή αμυντική γραμμή και όποτε βρουν ευκαιρία να την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπακασέτας, Λημνιός και Γιακουμάκης. Δεν αποκλείεται στο 4-3-3 να μην έχει καθαρόαιμο επιθετικό και να παίξει με τον Μπακασέτα κορυφή και τους Τζόλη, Λημνιό στα άκρα. Θέση διεκδικούν οι Μαυρίας, Φορτούνης, Μάνταλος, και Μασούρας.

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο Εστάδιο Νουέβος Λος Κάρμενες της Γρανάδας και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Γκουίντα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE από το novasports.gr.


 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τα λόγια του Γιώργου Τζαβέλλα από τη συνέντευξη τύπου δίνουν το ακριβές κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Εθνική ομάδα ενόψει της πρεμιέρας της Προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με αντίπαλο την Ισπανία στη Γρανάδα (21:45, novasports.gr).

Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 10:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα