Εθνική: Αποφόρτιση ο Γιάννης μετά την 40άρα, μαγνητική ο Κώστας Αντετοτοκούνμπο και ο Σλούκας

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών επιστρέφει στην Αθήνα, μετά τον αγώνα με την Σερβία, στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και ύστερα από το σημερινό ρεπό θα προπονηθεί το Σάββατο (26/8) στο ΟΑΚΑ για το επόμενο παιχνίδι με το Βέλγιο, την Κυριακή (28/8, 20.00, NOVA).

Το ιατρικό δελτίο της Εθνικής ομάδας είναι επιβαρυμένο και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους συνεργάτες του, περιμένουν να μάθουν από τον γιατρό, Νίκο Κουκουλιά την διαθεσιμότητα του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Αντετοκούνμπο. Αμφότεροι, θα υποβληθούν σε μανγητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσαν σε παλιότερους τραυαμτισμούς.

Ο διεθνής πλει μέικερ του Ολυμπιακού που έμεινε εκτός προετοιμασίας για τα δυο προκριματικά παιχνίδια του Παγκοσμίου κυπέλλου και έπαιξε στο πρόσφατο τουρνουά “Ακρόπολις”, αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόαντο του στην διάρκεια του αγώνα με την Σερβία. Στο ίδιο σημείο του σώματος του και ο Κώστας Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε πρόβλημα.

Για το παιχνίδι με το Βέλγιο, δεν υπολογίζονται, ως γνωστόν, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην αποστολή και συνεχίζουν με το εξατομικευμένο πρόγραμμα τους στο ΟΑΚΑ. Ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Εθνικής στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 (2/9 με αντίπαλο την Κροατία), ενώ για τον Παπαγιάννη δεν μπορεί ακόμα να δοθεί κατηγορηματικά θετική ή αρνητική απάντηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σκόραρε 40 πόντους κόντρα στην Σερβία και ισοφάρισε το ρεκόρ του Νίκου Γκάλη, μετά από 33 χρόνια στην Εθνική ομάδα, θα κάνει την γνωστή αποθεραπεία του και αποφόρτιση, όπως γίνεται και στους Μιλγουόκι Μπακς, ύστερα από τους αγώνες μεγάλης έντασης και συμμετοχής του ‘Ελληνα σταρ. Η απόφαση διαθεσιμότητας του Γιάννη από ιατρικής πλευράς και με τους κανόνες σωματικής συντήρησης που επιβάλλεται να κάνει, θα παρθεί το Σάββατο (27/8).

Keywords
Τυχαία Θέματα