Έστειλε εξώδικο ο Παπαϊωάννου

Θέση για τα όσα διαδραματίζονται στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος του Πανελληνίου Χάρης Παπαϊωάννου. Με εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση αναφέρθηκε σε όλα τα κακώς κείμενα που διαπράττονται το τελευταίο διάστημα από την προσωρινή διοίκηση (δυνάμει προσωρινής διαταγής και εν αναμονή της οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου) του Συλλόγου των Ολυμπιονικών.

Ο κ. Παπαϊωάννου καταγγέλλει την προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου με Πρόεδρο τον Σφακιανάκη Στέλιο, για μια σειρά παράνομων ενεργειών που έχει ως αποτέλεσμα να διασύρουν
και να ζημιώνουν έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας.

Σύμφωνα με την εξώδικη δήλωση, ο Ολυμπιονίκης του Π.Γ.Σ. εναντιώνεται στα μέλη της προσωρινής διοίκησης για τις παράνομες ενέργειες και κυριως για την πρακτική ανάθεσης καθηκόντων σε προπονητές χωρίς κανένα συμβατικό έρεισμα, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο από το ΙΚΑ 80.838,50€ για απασχόληση ανασφάλιστων εργαζομένων.

Παράλληλα ο απερχόμενος Πρόεδρος αναφέρει ότι τα ίδια πρόσωπα που σήμερα διοικούν και κατά τα προηγούμενα χρόνια ως διοίκηση (προσωρινή και αιρετή) παρακράτησαν και δεν απέδωσαν ασφαλιστικές εισφορές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οφειλή που παραμένει μέχρι σήμερα, γι' αυτό και για αρκετό διάστημα απέφευγαν εσκεμμένα να δηλώσουν τον κ. Σφακιανάκη ως νόμιμο εκπρόσωπο στις Δημόσιες Αρχές.

Η μόνη διοίκηση που απέδιδε το σύνολο των εισφορών ήταν εκείνη των παλιών αθλητών (το 8μηνο Φεβρουάριος- Σεπτέμβριος).

Κι όλα αυτά την ώρα που με βάση την απόφαση του δικαστηρίου η προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου δεν έχει καμιά άλλη εξουσία από το να εκπροσωπεί τον σύλλογο αποκλειστικά και μόνο στις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις.

Η προσωρινή διοίκηση επίσης παρανόμως και αλαζονικά, δεν απαντάει και δεν δίνει κανένα έγγραφο στην απερχόμενη Διοίκηση, καθώς και σε μέλη του Πανελληνίου που έχουν ζητήσει εξηγήσεις εγγράφως για τις πράξεις της.

Ο Παπαϊωάννου τέλος καλεί την προσωρινή διοίκηση να ανακαλέσει κάθε απόφαση που λήφθηκε κατά παράβαση της δικαστικής διαταγής και να απαντήσει με σαφήνεια και με διαφάνεια στα αιτήματα που έχουν σταλεί στον Πανελλήνιο. Το εξώδικο κοινοποιήθηκε και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που είναι πλήρως ενημερωμένη για τα ζητήματα του Πανελληνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα