Εσωτερικός «πόλεμος» στη Μίλαν!

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση έχει περιέλθει η Μίλαν, καθώς η αγωνιστική καθίζηση των τελευταίων εβδομάδων έχει βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της Serie A και κατ’ επέκταση την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Το αρνητικό κλίμα φαίνεται πως έχει προκαλέσει έντονες αναταράξεις και στο εσωτερικό του συλλόγου, με ιταλικά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν σοβαρή κόντρα ανάμεσα στον

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί σημαντικά μετά την ήττα της Μίλαν από τη Νάπολι στις αρχές Απριλίου.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να έχει αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα της ομάδας, απέχοντας ακόμη και από το προπονητικό κέντρο.

Οι επαφές με Κασάνο και οι σκέψεις αποχώρησης

Ένα ακόμη σημείο τριβής φαίνεται πως είναι οι στενές επαφές που διατηρεί ο Σουηδός παράγοντας με τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο έντονους επικριτές του Αλέγκρι το τελευταίο διάστημα.

Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος φέρεται πλέον να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της Μίλαν στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, αν οι «ροσονέρι» αποτύχουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε το σενάριο «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες.

Την ίδια στιγμή, το όνομα του Αλέγκρι συνεχίζει να συνδέεται με την εθνική Ιταλίας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ομοσπονδιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα