Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 97-83: Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Νέντοβιτς με 23 πόντους, ενώ ο Μίτροβιτς είχε 19 (7 ριμπάουντ) και ο Ντος Σάντος 15 (5 ασίστ).

Για την Εφές ξεχώρισαν οι Λάρκιν (21 π.), Κλάιμπερν (17), Μπομπουά (13) αλλά και ο Ντομ (10).

Kεφάτος Κλάιμπερν, κρυφός άσος ο Ντομ

Το πρώτο δεκάλεπτο κινήθηκε στην ισορροπία με τους Σέρβους να υπερτερούν στα ριμπάουντ αλλά να κάνουν και περισσότερα λάθη, η παρουσία των Νέιπιρ και Τεοντόσιτς στο τελευταίο 3λεπτο έφερε την ομάδα του Σφαιρόπουλου στο 22-21 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου. Ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο δίπλα στους σταθερούς επιθετικούς

πυλώνες της Εφές, Λάρκιν και Κλάιμπερν, προστέθηκε κι ο Μάικ Ντομ, στο ντεμπούτο του με την τουρκική ομάδα και δίχως παραστάσεις Euroleague, πέτυχε 10 πόντους δίχως να αστοχήσει σε σουτ, με τους Τούρκους να προηγούνται 40-49 με τρίποντο του Μπομπουά και με επιμέρους σκορ 28-21 στη δεύτερη περίοδο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 6 πόντων, 43-49.

Κυρίαρχοι στο β’ οι γηπεδούχοι

Η Εφές, συνέχισε να αντιστέκεται μέχρι τα μέσα της γ’ περιόδου, όπου όμως ο Αστέρας κατάφερε να περάσει μπροστά με 62-61 και από τότε δεν βρέθηκε ποτέ ξανά πίσω.

Στην τέταρτη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν τα όπλα, με το συνολικό σκορ του β’ μέρους να φτάνει το 54-33 και τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά χωρίς μπελάδες.

Tα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 97-83, Ανατροπή,erythros asteras – anantolou efes 97-83, anatropi