Έρικσον: «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»

Ο Σβεν Γκόραν - Έρικσον μίλησε με θερμά λόγια για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ.

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ χθες το βράδυ, μαζί με την κόρη του, δύο μέλη του πληρώματος και άλλο ένα άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Έρικσον, πρώτος προπονητής που προσέλαβε ο Ταϊλανδός το 2010 όταν αγόρασε τον σύλλογο, μίλησε στο BBC για τον χαρακτήρα του Σριβανταναπράμπα και εξέφρασε την ελπίδα ότι το χειρότερο
δεν θα επιβεβαιωθεί γι' αυτόν και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο ελικόπερο.

«Γνωρίζω όλη την οικογένεια και τον παρέρα, αυτό που έκανε για την Λέστερ είναι απίστευτο. Πήρε το κλαμπ από την δεύτερη κατηγορία, το ανέβασε στην πρώτη, κατέκτησε το πρωτάθλημα και την μετέτρεψε σε μεγάλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν πάντα εκεί μαζί με την οικογένειά του, νομίζω ότι όσο ήμουν εκεί παρακολούθησε όλα τα ματς. Όλη η οικογένεια ήταν εκεί, στις προπονήσεις, μιλώντας στον προπονητή και τους παίκτες. Είναι φανταστικοί.

Όταν πήγα στην ομάδα μου είπε ότι ήθελε να την κάνει μεγάλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, αυτό δεν ήταν μυστικό. Με απέλυσε, αλλά νομίζω ότι ήταν σωστό γιατί αγόρασα τους λάθος παίκτες και απέτυχα. Ήταν δίκαιη η απόφασή του και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό για την Λέστερ.

Όταν τον ξέρεις όσο τον ήξερα εγώ, γνωρίζεις ότι είναι ένας πολύ, πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, με τους παίκτες, με το προσωπικό, με όσους δουλεύουν δίπλα του, με τον κόσμο και την πόλη, είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Πλήρωνε μισθούς, βγαίναμε για ψώνια στο Λονδίνο και χάριζε μπουφάν και άλλα τέτοια.
Τα νέα είναι τρομακτικά, ακόμα ελπίζω ότι δεν είναι αλήθεια και ότι φυσικά όλοι είναι ακόμα ζωντανοί».
Keywords
Τυχαία Θέματα