Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις στον Άρη

Ήταν αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό ο Πάκο Ερέρα να μην ανοίξει τα χαρτιά του στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως προπονητής του Άρη.

Ο 64χρονος τεχνικός απέφυγε τις μεγάλες κουβέντες στην πρώτη του επαφή με τους Έλληνες δημοσιογράφους.

Έσπευσε μάλιστα να υπενθυμίσει ό,τι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα β’ για την οποία γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα, δεν είναι αυτό που όλοι περιμένουμε καθώς η ομάδα τους υποβιβάστηκε στην γ΄ εθνική του Ισπανικού πρωταθλήματος.
Δεν αρνήθηκε ό,τι μιλάει με τον Βαλβέρδε,
αλλά κράτησε χαμηλό καλάθι όσο αφορά τις προσδοκίες από την αγορά των «μπλαουγκράνα».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει εντοπίσει τους παίκτες εκείνους που θα τον βοηθήσουν στην υλοποίηση του δικού του πλάνου. Οι πρώτες επαφές με τους εντοπισμένους στόχους έχουν γίνει.

Προφανώς και δεν πραγματοποιήθηκαν στην τύχη καθώς το μπάτζετ των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών είναι στις δυνατότητες του Θ. Καρυπίδη. Θα πρέπει όμως να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες - κυρίως με την αποδέσμευση όσων βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» και είναι προς αποχώρηση – οπότε και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις των νεοαποκτηθέντων.

Η ελληνική αγορά είναι σαφές ό,τι παραμένει ένα αίνιγμα για τον Πάκο Ερέρα καθώς δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ενώ αντίθετα έχει έτοιμα τα πλάνα του (ακόμη και για τις εναλλακτικές περιπτώσεις) όσον αφορά τους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές ή ακόμη και του νοτιοαμερικάνους γενικότερα, στους οποίους αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Αξιοσημείωτο πως στο «χτίσιμο» του νέου Άρη ο Πάκο Ερέρα δεν αρνήθηκε την συνδρομή των Ελλήνων καθώς τόνισε χαρακτηριστικά ό,τι η παρουσία τους είναι απαραίτητη στο όλο εγχείρημα.

Οι μέρες πλησιάζουν και αρκετά σύντομα θα δοθούν οι πρώτες απαντήσεις στους οπαδούς του Άρη που περιμένουν να ακούσουν τα πρώτα ονόματα της ομάδας που σχεδιάζεται και που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα