Έρχονται αλλαγές στο λιμάνι

Σε σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού το προσεχές καλοκαίρι, οι οποίες θα αφορούν όλα τα επίπεδα της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρξουν αλλαγές τόσο στο ρόστερ της ομάδας, όσο και στους ανθρώπους που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα καθημερινά. Το προσεχές διάστημα θα γίνει η σχετική προεργασία από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι δεν αποκλείουν, σύμφωνα
πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα και το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, αν δεν ικανοποιήσει ο Όσκαρ Γκαρθία, έως το τέλος της εφετινής σεζόν.

Οι Πειραιώτες θέλουν από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να τα δώσουν όλα στα έξι ματς που απομένουν, έτσι ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του τίτλου. Πέρα από τις νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν πως θα τους επιστραφούν και οι τρεις βαθμοί, που τους αφαιρέθηκαν στο ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή όλων στο λιμάνι στρέφεται στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα