Έρχεται turn-based παιχνίδι με τον John Wick

Απο τους δημιουργούς του Thomas Was Alone.

Από τη μία το Thomas Was Alone είναι ένα φανταστικό, συναισθηματικά πολύπλοκο puzzle-platformer για μια ομάδα απλών γεωμετρικών σχημάτων σε έναν περίεργο νέο κόσμο. Από την άλλη το John Wick είναι μια ταινία για έναν άνθρωπο που διαπράττει διεθνή μαζική δολοφονία επειδή ο "Theon Greyjoy" σκότωσε τον σκύλο του.

Τι κοινό έχουν αυτά τα δύο όμως... Την Bithell Games.

Δεδομένου του αντικειμένου, το John Wick Hex θα περιμέναμε να είναι ένα shooter,

αλλά είναι ένα "γρήγορο, στρατηγικό παιχνίδι δράσης" που μοιάζει λίγο με το XCOM, αλλά με απλοποιημένα γραφικά και πιο... προσωπικές μάχες. Θα μας πει μια νέα, πρωτότυπη ιστορία στο σύμπαν του John Wick με τις φωνές των Ian McShane (Winston) και Lance Reddick (Charon), μέσω των οποίων οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν νέα όπλα, επιλογές κοστουμιών και τοποθεσίες.

"Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν κάθε δράση και επίθεση που κάνουν, λαμβάνοντας υπόψιν το άμεσο κόστος και τις συνέπειές τους", ανέφερε ο εκδότης Good Shepherd Entertainment στην ανακοίνωση. "Κάθε κίνηση στο John Wick Hex είναι σαν μια σκηνή από τις ταινίες με κάθε μάχη να συμβάλλει στην πρόοδό σας και να απαιτεί ακριβή στρατηγική σκέψη".

Το John Wick Hex στο PC θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το Epic Games Store κατά την κυκλοφορία του.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceAmerican Fugitive - 10 Λεπτά GameplayBlack Desert Online - DOOM Teaser TrailerBoxVR - Gameplay Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα