Έρχεται το "Thor 4" από τον σκηνοθέτη του "Ragnarok"

Thor Four!

Ο Taika Waititi υπέγραψε συμφωνία για να σκηνοθετήσει και να γράψει το "Thor 4", σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Ο Waititi ήταν ο σκηνοθέτης του "Thor: Ragnarok", το οποίο κέρδισε $854 εκ. παγκοσμίως και θεωρήθηκε από πολλούς η καλύτερη ταινία με τον ομώνυμο ήρωα. Ο Chris Hemsworth αναμένεται να επιστρέψει ως Thor.

Μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ.

Αυτή η συμφωνία αφήνει στον αέρα το άλλο project του σκηνοθέτη, την ερχόμενη ταινία της Warner Bros, "Akira". Η εν λόγω ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021. Αυτήν τη στιγμή ο σκηνοθέτης δοκιμάζει ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όλα δείχνουν ότι τα δύο projects θα έρθουν αντιμέτωπα. H πηγή αναφέρει ότι η νέα συμφωνία του Waititi θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του "Akira" και ότι ο σκηνοθέτης αναμένεται να ξεκινήσει το project μετά το "Thor 4".

Από τον σκηνοθέτη αναμένουμε να δούμε το "Jojo Rabbit" και το "Flash Gordon". Θα σκηνοθετήσει επεισόδιο από την επερχόμενη σειρά του Disney+, "Star Wars: The Mandalorian", το "What We Do in the Shadows" με τον Jemaine Clement και θα κατέχει πολλαπλό ρόλο για το πιλοτικό επεισόδιο της επερχόμενης σειράς της Apple, "Time Bandits".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Chris Hemsworth εξέφρασε το πόσο "απελευθερωτικό" ήταν το "Ragnarok" σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ταινίες, ενώ οι φήμες για την 4η ταινία υπάρχουν από τον Απρίλιο.

Ποια είναι η γνώμη σας για την 4η ταινία; Πείτε μας στα σχόλια. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΦήμες για "Thor 4" άκουσε η ValkyrieΑπελευθερωμένος ένιωσε ο Chris Hemsworth με το "Thor: Ragnarok"Ο Jeff Goldblum σολάρει σε κομμένη σκηνή από το Thor: Ragnarok

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα