Έρχεται σειρά από την Niantic, την εταιρεία που μας έδωσε το Pokemon GO

Η σειρά θα ονομάζεται "Ingress: The Animation" και θα προβάλλεται στο Netflix.

Η Niantic, το studio που μας έδωσε το "Pokemon GO", συνεργάζεται με το Netflix, όπως μαθαίνουμε από το ScreenRant, για να μας φέρει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο άλλο της παιχνίδι, το "Ingress".

Η σειρά, που θα έχει τίτλο "Ingress: The Animation", θα συνδεθεί με το sequel

του παιχνιδιού, το "Ingress Prime". Η σειρά θα είναι παραγωγής της Crafter, με τον Yuhei Sakuragi ("Neon Genesis: Impact") να είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Ο Takeshi Honda ("Neon Genesis Evangelion") θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες. Το ιαπωνικό δίκτυο Fuji TV, θα συνεργαστεί με το Netflix, ώστε να διανείμει παγκοσμίως την σειρά.

Τα πλάνα για το "Ingress: The Animation", δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από το Variety και ο ιδρυτής της Niantic, John Hanke, δήλωσε για το έργο: "Το anime εισέρχεται στο σύμπαν 'Ingress' και επιτρέπει στους θεατές να δουν ένα μέρος αυτού του σύμπαντος που εκφράζεται με μοναδικό τρόπο".

Ο John Hanke, ιδρυτής της Niantic.

Στον κόσμο του "Ingress", η ύλη που διαρρέει μέσα από πύλες έχει προκαλέσει την ανάπτυξη ορισμένων δυνάμεων από κάποιους ανθρώπους. Η σειρά θα επικεντρωθεί στον Makoto και την Sarah, όπου και οι δύο έχουν δυνάμεις και βρίσκονται στο κυνηγημένοι από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Jack. Ο Makoto θα έχει τη δύναμη να πει την ιστορία ενός αντικειμένου αγγίζοντας το και η Sarah θα έχει την ικανότητα να βλέπει ορισμένες πτυχές του χρόνου και του χώρου. Οι τρεις καταλήγουν σε μια μάχη των Enlightened εναντίον των Resistance - οι δύο παρατάξεις που διατίθενται στο παιχνίδι - ενώ οι Makoto και Sarah επίσης αγωνίζονται να σταματήσουν μια οργάνωση που καταχράται το θέμα μέσω του ανθρώπινου πειραματισμού. Αυτή η οργάνωση θα παίξει επίσης ένα ρόλο στο "Ingress Prime".

Η σειρά διεξάγεται σε ένα παράλληλο σύμπαν με το παιχνίδι, το οποίο θα επιτρέψει και τα δύο να ξεχωρίσουν τις ιστορίες τους. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό τους, τα "Ingress Prime" και "Ingress: The Animation" αναπτύσσονται για ευρύτερο κοινό. Τόσο το παιχνίδι όσο και οι σειρές είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο του 2018. Ο σχεδιασμός για τα δύο αυτά έργα ξεκίνησε ήδη από την πρώτη έκδοση του "Ingress" το 2013.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΤο Netflix "τα βάζει" με τα στούντιο του ΧόλιγουντΤο Netflix κέρδισε τη θέση του στις προτιμήσεις των τηλεθεατών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα