Έρχεται ντοκιμαντέρ God of War

Ετοιμαστείτε!

Αφού έλαβε τον τίτλο του παιχνιδιού της χρονιάς για το 2018, το God of War ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό του ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο Raising Kratos, και ανακοινώθηκε με ένα trailer στο οποίο εμφανίζεται ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Cory Barlog, η ομάδα από το Santa Monica Studio καθώς και οι ηθοποιοί που έδωσαν τις φωνές τους στους βασικούς χαρακτήρες

του παιχνιδιού (Kratos, Atreus και Freya).

Το ντοκιμαντέρ θα είναι ένα ουσιαστικά behind the scenes και θα μας εξηγεί πως δημιουργήθηκε το παιχνίδι.

"Στο Santa Monica Studio είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας σε αυτό το trailer μερικά μόνο από τα μυστικά που έφεραν το God of War στα χέρια σας", αναφέρει χαρακτηριστικά το PlayStation Blog. "Το ντοκιμαντέρ αυτό, το οποίο θα έρθει πολύ σύντομα στο κανάλι του PlayStation στο YouTube, είναι μια εξερεύνηση όλης αυτής της προσπάθειας που χρειάστηκε για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα".

Το Raising Kratos θα προσπαθήσει να χωρέσει περίπου 400 ώρες υλικού και προσπάθεια τριών χρόνων για να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκε το παιχνίδι που άλλαξε για πάντα την πορεία του franchise.

Πολλοί έχουν αρχίσει τις υποθέσεις σχετικά με την τελευταία σκηνή του trailer, αφού μας υπόσχεται περιεχόμενο που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Δεν είναι λίγοι αυτοί μάλιστα που λένε ότι θα μας teaseάρει το sequel της σειράς.

Ο Barlog απάντησε με ένα Tweet λίγο μετά το trailer λέγοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα teaser για το περσινό παιχνίδι που θα έκρυβαν στο remaster του God of War 3 αλλά τελικά δεν κατάφεραν να το δημοσιοποιήσουν λόγω πιεσμένου χρονοδιαγράμματος..

"Σχετικά με την τελευταία σκηνή στο trailer. Ήταν ουσιαστικά ένα teaser για το GOW 2018 το οποίο θα κρύβαμε στο reamaster του GOW 3. Αλλά τελικά μας τελείωσε ο χρόνος και έτσι αφήσαμε το trailer στο ράφι... μέχρι σήμερα."

Το God of War κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου του περασμένου έτους και κατάφερε να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις έναν μήνα. Λίγο μετά ήρθε και το πρώτο βραβείο στα Bafta Game Awards. Φυσικά και δεν θα γινόταν ως IGN να μην γράψουμε και τη δική μας κριτική για το παιχνίδι.

Αν και ο Barlog είχε γράψει αρκετά DLC για το παιχνίδι, τελικά αυτά απορρίφθηκαν ως αρκετά φιλόδοξα για τα στάνταρ της ομάδας. Έτσι λοιπόν, αν και δεν θα δούμε κανένα DLC, η ομάδα μάς έχει ετοιμάσει επετειακό περιεχόμενο το οποίο σύντομα αναμένεται να δημοσιευθεί.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece 'Μηδέν' σχέδια για DLC του God of War God of War: Όλο το παρασκήνιο πίσω από το Demo της Ε3 2016 Με διαφορετικό σενάριο ήρθε το God of War, μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα