Έρχεται νέα ταινία κινουμένων σχεδίων "Pokemon"

Περιορισμένες οι πληροφορίες μας.

Μετά τους τίτλους τέλους του "Pokemon: Mewtwo Strikes Back - Evolution", το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Anime Expo 2019, φανερώθηκε ένα teaser που αποκάλυψε ότι μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Pokemon θα έρθει το 2020.

Στο teaser βλέπουμε τον Pikachu σε ένα δάσος που μοιάζει με αυτό του "Pokemon the

Series: Sun & Moon" και την χρονολογία 2020 να εμφανίζεται στο τέλος. Αν και μικρό για teaser, μάθαμε ότι η νέα ταινία θα έχει διαφορετικό στυλ, δεν θα είναι CG, όπως το "Pokemon: Mewtwo Strikes Back - Evolution". Άλλες λεπτομέρειες ή πληροφορίες δεν δόθηκαν.

Η πρώτη ταινία "Pokemon" κυκλοφόρησε το 1998 και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 22 ταινίες κινουμένων σχεδίων, χωρίς να μετράμε τη live-action "Detective Pikachu" που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Η τηλεοπτική σειρά ξεκίνησε το 1997 και χωρίζεται σε έξι διαφορετικές σειρές, τα οποία έχουν συνολικά πάνω από 1000 επεισόδια.

Το "Pokemon: Mewtwo Strikes Back - Evolution" θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 12 Ιουλίου. Μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ του CG και της πρώτης ταινίας "Pokemon" παρακάτω.

To Anime Expo είναι η μεγάλη γιορτή για την ιαπωνική ποπ κουλτούρα και πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες το τριήμερο 4-7 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΑποκλειστικό κλιπ από το επερχόμενο θρίλερ δράσης "Crawl"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 24/06 - 30/06Ο Superman αφήνει την κάπα του και γίνεται Sherlock Holmes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα