Έρχεται και υπογράφει ο Ζιλ Ντίας

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Ζιλ Ντίας για τον Ολυμπιακό, καθώς τις προσεχείς ημέρες ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, η οποία στην αρχή της σεζόν τον είχε παραχωρήσει ως δανεικό στη Νότιγχαμ
Φόρεστ. Ο νεαρός παίκτης δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην αγγλική ομάδα και ήθελε να αποχωρήσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει καλή άποψη για την ποδοσφαιρική αξία του συμπατριώτη του και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του στη διοίκηση των Πειραιωτών. Ο Ζιλ Ντίας δεσμεύεται έως το 2022 με την ομάδα του πριγκιπάτου.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι περιπτώσεις των Γιακούποβιτς και Λοντίγκιν φαίνεται πως βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους “ερυθρολεύκους”, ενώ ως εναλλακτική λύση φέρεται να υπολογίζεται ο Ντοναρούμα της Μίλαν, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα και του Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα