Έρχεται crossover Dungeons & Dragons και Magic: The Gathering

Το Guildmasters’ Guide to Ravnica έρχεται στις 20 Νοεμβρίου.

Ο κόσμος του Dungeons & Dragons και του Magic: The Gathering θα συγκρουστούν σε νέο βιβλίο, ονόματι Guildmasters’ Guide to Ravnica.

Το βιβλίο περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του D&D για να παίξουν στην Ravnica, αφού περιγράφεται ως αγαπημένη τοποθεσία στο Magic,

ενώ εκεί ζουν 10 αντίπαλα guilds με τις δικές τους βλέψεις. Η Wizards of the Coast ανακοίνωσε επίσης ένα νέο αρχείο που έχει γραφτεί από τον Keith Baker και ονομάζεται Wayfinder's Guide to Eberron και θα επιτρέπει στους παίκτες να επιστρέψουν στο "magic-heavy noir setting".

"Οι φίλοι των Dungeons & Dragons και Magic: The Gathering ζητούσαν εδώ και χρόνια αυτή τη συνεργασία", δήλωσε ο Nathan Stewart, διευθυντής του D&D. "Με την τεράστια αύξηση της δημοτικότητας του D&D και της δέσμευσης του Magic να φέρει την ιστορία και την αφήγηση στη ζωή, το χρονικό πλαίσιο φαινόταν τέλειο. Η Ravnica είναι γεμάτη από περιπέτειες και αναμένουμε να δούμε τους fans να ενσωματώνουν το μέλλον μιας guild. Προσωπικά θα κάνω έναν νέο χαρακτήρα για τους Rakdos."

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι fans μπορούν να βουτήξουν βαθύτερα στον ισχυρό κόσμο της Ravnica καθώς εμπλέκονται σε περιπέτειες ως μέλος της αγαπημένης τους guild", δήλωσε ο Aaron Forsythe, Διευθύνων Σύμβουλος του Magic: The Gathering. "Η συλλογή του Guildmasters 'Guide to Ravnica είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους fans του D&D και του Magic να πουν ένα κομμάτι της ιστορίας της Ravnica με τους φίλους τους γύρω από το τραπέζι".

To Guildmasters' Guide to Ravnica θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceJustice League: No Justice Artwork (Exclusive)Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Volume στα PS4, Vita και PCΟ Andy Serkis θα συμμετέχει στο Volume του Mike Bithell

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα