Επιβράβευσε τον Χατζισαφί με νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ!

Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση της Ένωσης, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Ο διεθνής Ιρανός μπακ, παρά το γεγονός πως είχε στα χέρια του προτάσεις τόσο από την πατρίδα του, όσο και από το Κατάρ με πολύ καλύτερα χρήματα, αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚ για τουλάχιστον

έναν χρόνο μιας και το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για 1+1 χρόνια.

Για την παραμονή του Χατζισαφί έπαιξε σημαντικό ρόλο και η μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος “πίεσε” με τον δικό του τρόπο τον Ιρανό μπακ να αρνηθεί τις άλλες προτάσεις που είχε και να παραμείνει στην Ένωση για ακόμα μία χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εχσάν Χατζισαφί τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή».

Keywords
Τυχαία Θέματα