Επιθυμία του Χατζηισαΐα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να γυρίσει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου αναφέρθηκε αρχικά στην αναμέτρηση Κυπέλλου της ομάδας του με τον Ηρακλή «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Θέλουμε μόνο νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής
έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι θεωρώ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ξεκίνησε τώρα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για τον αγώνα Ατρόμητος- ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ο Χατζηισαΐας είπε πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. «Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη. Πέρυσι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Έχουμε πολύ κάλο υλικό και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω».

Σε ότι αφορά στον βασικό στόχο του Ατρόμητου φέτος τόνισε «Σίγουρα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Νομίζω θα είναι περίπου η εικόνα μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα φέτος».

Και για το μέλλον του, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη «Ανήκω στον ΠΑΟΚ και το πρωτεύον για έμενα είναι να γυρίσω εκεί. Και από εκεί άμα μπορέσω να παίξω στο εξωτερικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα