Επιτέλους ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 8ος κύκλος του "Game of Thrones"

Περιμένοντας τον χειμώνα, μια τελευταία φορά.

Η αρχή του τέλους για την επική σειρά "Game Of Thrones" θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου 2019.

Το HBO, που στεγάζει εδώ και οχτώ χρόνια τη σειρά, ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του 8ου κύκλου μέσα από ένα teaser, το οποίο περιλαμβάνει τους Jon Snow, Arya Stark και Sansa Stark, όπως και το Winterfell.

April 14. #ForTheThronepic.twitter.com/Mzy22yxM6Z

Game Of Thrones (@GameOfThrones) January 14, 2019

Όπως ο Jon, η Arya και η Sansa περπατούν μέσα από την Κρύπτη του Winterfell λοιπόν, ακούμε φωνές από χαρακτήρες που δεν είναι πλέον μαζί μας και το teaser τελειώνει με τους τρεις ήρωες να φτάνουν στα αγάλματα των ίδιων, καθώς το σκοτάδι απειλεί την ίδια τους την ύπαρξη.

Να υπενθυμίσουμε πως το εν λόγω teaser δεν είναι το πρώτο που λαμβάνουμε, με το προηγούμενο να μας δείχνει μια συνάντηση μεταξύ της Daenerys και της Sansa στο σπίτι των Stark.

Όσο για την επερχόμενη σεζόν, θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια, με τον CEO του HBO να έχει μείνει έκπληκτος από τα νέα αυτά επεισόδια και να υποστηρίζει πως "όλοι θα έχουν μια συναρπαστική αφήγηση μιας μαγικής, μαγικής παραγωγής".

Μπορεί το πρωτότυπο "Game of Thrones" να τελειώνει φέτος, αλλά μία από τις επερχόμενες prequel σειρές του, πρόσφατα πρόσθεσε οχτώ μέλη στο cast της, στην προσπάθειά τους να γεμίσουν το κενό που θα αφήσει η σειρά του George R.R. Martin.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Ent. Department, αρνείται να ξεστολίσει κι ετοιμάζεται για GameAthlon Winter. Μπορείτε να τη βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Συνάντηση κορυφής μεταξύ των Daenerys και Sansa θα δούμε στο "Game of Thrones"
Keywords
Τυχαία Θέματα