Aνατροπή και νίκη επί της Φέγενορντ η Φιτέσε (video)

Ήταν μια έξοχα εκδηλωμένη αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους αυτή με την οποία προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Φιλένα που αξιοποίησε την ασίστ του Μπασατσίκογλου.

Το προβάδισμα πάντως δεν αποτέλεσε και την ένδειξη κατεύθυνσης του παιχνιδιού για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι έγιναν ιδιαίτερα πιεστικοί, ανέβασαν την ένταση τους και περιόρισαν τους παίκτες του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ σε δευτερεύοντα ρόλο. Οι στατικές φάσεις αποδείχθηκαν πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους καθώς οι στόπερ της Φιτέσε δημιούργησαν προβλήματα. Αρχικά ο Μαϊάζγκα είδε την
κεφαλιά του να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Κάσια την έστειλε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τη Φέγενορντ να φείδεται δημιουργίας και τη Φιτέσε να της δημιουργεί ασφυξία πιέζοντας σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Ο Τζόουνς επενέβη σωτήρια σε ακόμη μία κεφαλιά του Μαϊάζγκα στη συνέχεια των απειλών των γηπεδούχων σε στατικές φάσεις.

Στο 64ο λεπτό ο Μπασατσίκογλου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό τάκλιν και πριν κυλήσει ένα λεπτό ο Λίνσεν έγραφε το 2-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι ολοκληρώνοντας έξοχη συνεργασία σε εκτέλεση κόρνερ με τον Μέισον Μάουντ, αλλά πέτυχε το 9ο τέρμα του στη σεζόν στο 85ο για το 3-1 κι ενώ η Φέγενορντ είχε μείνει με εννέα από την αποβολή του Μαλάσια στο 81ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα:

Φιτέσε - Φέγενορντ 3-1
Εξέλσιορ - Μπρέντα 0-0
Keywords
Τυχαία Θέματα