Επιστροφή στις νίκες για την Ζάλγκιρις (74-83) την ASVEL

Επιστροφή στις νίκες για την Ζάλγκιρις (74-83) την ASVELtbairaktΠέμ, 10/29/2020 - 21:24

Η Ζάλγκιρις πέρασε από το «Αστρομπάλ» επικρατώντας της Βιλερμπάν με 83-74 για την 6η αγωνιστική της Euroleague.


Οι Λιθουανοί επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την Βαλένθια, ενώ η Βιλερμπάν επέστρεψε γενικώς στην αγωνιστική δράση μετά από τρία ματς της που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοίού.
Κι αυτή η έλλειψη ετοιμότητας φάνηκε στο ματς.


Με

τον Μουσταφά Φαλ κολώνα στις δύο άκρες του γηπέδου μπήκε δυνατά κι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 23-13.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο αλλά πάντα η Βιλερμπάν είχε τον έλεγχο. Με καλάθια του Γκέμπεν η Ζάκγιιρς πλησίασε στο 26-23 αλλά ο Λακόμπ έδωσε πολύτιμες λύσεις στην επίθεση. Η διαφορά έφτασε και τους 13 πόντους με τρίποντο του Καχούντι 49-36 με τον Λεκάβιτσιους να μειώνει στο 49-40.


Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν μια διαφορετική ιστορία. Η Ζάλγκιρις έσφιξε την άμυνα της και η κούραση άρχισε σταδιακά να επηρεάζει τους γηπεδούχους. Ο Λοβέρν κέρδιζε τις μάχες κάτω από τα καλάθια και ο Γκριγκόνις έδινε τις λύσεις στην επίθεση. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε το 60-57.


Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου με κάρφωμα του Λοβέρν η Ζάλγκιρις πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ 60-61. Ο Λούκας Λεκάβιτσιους μπήκε στο παρκέ και με την ταχύτητα του ανακάτεψε την άμυνα της Βιλερμπάν, την ίδια στιγμή που με δικούς του συνεχόμενους πόντους έγινε το 67-72.
Ένα σουτ τριών πόντων του Καχούντι έκανε το 73-76 αλλά ο Γκριγκόνις με δικούς του πόντους τελείωσε το ματς.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas - Μπάσκετ ASVEL Villeurbanne - Μπάσκετ Off Off tbairakt Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Ζάλγκιρις πέρασε από το «Αστρομπάλ» επικρατώντας της Βιλερμπάν με 83-74 για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 21:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα