Επιστροφή στη Γαλλία

Η θετική ψυχολογία, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της ευζωϊας και όπως είναι φυσικό, αντίστοιχη είναι η επιρροή του και στον αθλητισμό. Το άγχος και η πίεση για όσους συμμετέχουν σε μία κορυφαία διοργάνωση, όπως το Μουντιάλ, είναι αυξημένα και χωρίς αμφιβολία κάθε ευκαιρία για να «ξεφύγει» το μυαλό από το βάρος της διάκρισης, θεωρείται ευεργετική.

Κάπως έτσι σκέφθηκαν και οι παράγοντες της εθνικής Γαλλίας -που αντιμετωπίζει το
Σάββατο την Αργεντινή για τους «16» του Μουντιάλ- και ναύλωσαν ειδικό αεροσκάφος, προκειμένου να μεταφέρει στην Ρωσία, τις οικογένειες και τους κοντινούς ανθρώπους των Γάλλων διεθνών.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ρωσία το απόγευμα της Δευτέρας και οι σύζυγοι, τα παιδιά και οι σύντροφοι των «τρικολόρ» είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους τους. Την επομένη παρακολούθησαν την «λευκή» ισοπαλία με την Δανία και αργότερα συμμετείχαν σε πάρτι που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής, με μεγάλους πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Εχθές το απόγευμα, η πλειοψηφία των επισκεπτών επέστρεψε στην Γαλλία με την ειδική πτήση, όμως αρκετές οικογένειες, όπως αυτές των Λεμάρ, Γκριεζμάν και Μπαπέ, έμειναν στην Ρωσία, προκειμένου να παρακολουθήσουν το Σάββατο τον αγώνα με την Αργεντινή, με «έπαθλο» μία θέση στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Πηγή: ΑΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα