Επιστροφή με απουσίες

Ρεπό τέλος για τους παίκτες της Ξάνθης, που μετά από τρεις ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης επιστρέφουν την Πέμπτη (22/3) στις προπονήσεις. Στα Πηγάδια, πάντως, δεν θα βρούνε τον Μίλαν Ράσταβατς, αλλά και τους πέντε διεθνείς, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες στις οποίες κλήθηκαν.

Ο προπονητής, κατ’ αρχάς, βρίσκεται αυτές τις ημέρες με την Εθνική Ανδρών της Σερβίας, καθώς, όπως είναι γνωστό, ανήκει στο τεχνικό τιμ. Την Παρασκευή (23/3), μάλιστα, στο Ολυμπιακό
Στάδιο του Τορίνο, στο φιλικό παιχνίδι Σερβία-Μαρόκο που θα γίνει εκεί, ο Ράσταβατς θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στον πάγκο της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του.

Σε ό,τι αφορά στους διεθνείς, στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Βασίλης Φασίδης για τους αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3, 17:00) και την Τσεχία (27/3, 16:00) που θα γίνουν στο Ξάνθη Arena, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας κλήθηκε ο Κασά Καμαρά, για φιλικά παιχνίδια.

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Ξάνθης, Γιάννης Φάκης και Κώστας Θυμιάνης, εν όψει της συμμετοχής της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018. Στη Εθνική Νέων κλήθηκε να συμμετάσχει ο Δημήτρης Μελιόπουλος, για τους αγώνες με Ιταλία, Τσεχία και Πολωνία, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου της Elite Round του Euro U19.
Keywords
Τυχαία Θέματα