Επιστροφή Καμαρά μετά 100 ημέρες!

Η αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα (9/1) ο Μίλαν Ράσταβατς για τον αυριανό (10/1) αγώνα της Ξάνθης στα Πηγάδια με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της μεταξύ τους ρεβάνς για την 3η φάση του κυπέλλου, έβγαλε είδηση. Ο Κασά Καμαρά είναι και πάλι εδώ!

Ο αμυντικός μέσος του ΑΟΞ από τη Μαυριτανία μετά από 100 ολόκληρες ημέρες μπήκε και πάλι σε αποστολή της ομάδας, αφήνοντας πίσω τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Έναν τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου έπαιξε
τελευταία φορά, στην εκτός έδρας συνάντηση με τον ΑΟΚ, τραυματίστηκε τις επόμενες ημέρες σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έκτοτε συμπεριλαμβάνεται τώρα ξανά σε αποστολή. Έχασε πολύτιμο έδαφος κι ο ίδιος, έχασε πολλά κι η ομάδα του αυτό το διάστημα από τη μη συμμετοχή του...

Βεβαίως, ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν σημαίνει ότι θα παίξει σίγουρα κιόλας αύριο απέναντι στην ΑΕΛ, σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η Ξάνθη καλείται να ανατρέψει το σε βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα, αν θέλει να προκριθεί. Η αποστολή της είναι εξ ορισμού δύσκολη.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός, Μίλαν Ράσταβατς, στην αποστολή της θρακιώτικης ομάδας είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Ντουρίτσκοβιτς, Ορφανίδης, Τριάδης, Φασίδης, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Η ανακοίνωση

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΞ εξέδωσε και σήμερα (9/1) ανακοίνωση για τον διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως έκανε και χθες βράδυ (8/1), η οποία λέει με νόημα στα γαλλικά:
«Bonjour Mr. Papadopoulos! Comment ça vas?? Vos amis de Xanthi».
Keywords
Τυχαία Θέματα