Επιστρέφει στους αγώνες η Πεσιρίδου

Εδώ και μερικές εβδομάδες η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και πλέον έλαβε και την έγκριση από τον γιατρό της Ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα για επιστροφή στη δράση.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την κράτησε τον χειμώνα μακριά από την αγωνιστική δράση. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου εξετάσθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον γιατρό της ομοσπονδίας, ο οποίος έδωσε και την τελική έγκριση για επιστροφή
της στους αγώνες.

Η Πεσιρίδου θα κάνει ντεμπούτο στη σεζόν στις 9 Ιουνίου στο μίτινγκ «Βενιζέλεια - Χανιά» και λίγες ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί στο «Γκαλά Γυναικών» της Φιλοθέης (12/6).

Το ζητούμενο για την Πεσιρίδου είναι να ανακτήσει και πάλι τον αγωνιστικό ρυθμό της, με δεδομένο ότι έχει να πάρει θέση στο βατήρα από τις 22 Αυγούστου του 2018, κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει από τους πρώτους αγώνες της στη σεζόν. Η 27χρονη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 12.93 στα 100μ. εμπόδια, ενώ πέρυσι στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου διένυσε την απόσταση σε 13.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα