Επιστρέφει στην Α1 ως Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 7-6 του Πανιωνίου στον τελικό της Α2 πόλο των ανδρών κι επιστρέφει στην Α1 ως Πρωταθλητής.
Στον αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο στο Γουδί, η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη έκανε πράξη αυτό που είχε βάλει ως στόχο από την αρχή, να επιστρέψει στην Α1, ενώ το πήγε κι ένα βήμα πιο πέρα, καθώς επιστρέφει και αήττητος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε καλύτερα και πήρε προβάδισμα δύο
τερμάτων (2-0) με τα γκολ Καρακάση και Γαβαλά. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι μετά το τάιμ άουτ του Μιχάλη Λαζαρίδη και μείωσε άμεσα σε 2-1 με τον Παπαδημητρίου, ενάμιση περίπου λεπτό πριν τελειώσει το πρώτο οκτάλεπτο.

Στη συνέχεια έγινε το 2-2 με γκολ του Κουρλιάφτη. Ο Πανιώνιος είχε σφυγμό, απάντησε αμέσως και προηγήθηκε με 3-2 με γκολ από τον Μπουζαλά.
Το «τριφύλλι» ισοφάρισε και πάλι με τον Παπαδημητρίου ενώ προηγήθηκε με 4-3 με γκολ του Κουρλιάφτη, επτά δεύτερα πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου.

Με σκόρερ τον Πανταζόπουλο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε για πρώτη φορά με 2 γκολ διαφορά (3-5). Πλέον είχαν πάρει... φόρα και με τέρμα του Κουλιεράκη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 6-3 βάζοντας τις βάσεις για μία ακόμη επικράτηση.

Οι παίκτες του Δήμου μείωσαν με γκολ από τον Τσακιράκη αλλά οι πράσινοι με γκολ του Αθανασίου επέστρεψαν στο +3. Ο Βέκκος μείωσε σε 7-5, που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.

Παρά το γεγονός πως με το γκολ του Τσακιράκη ο Πανιώνιος έκανε και πάλι το ματς θρίλερ, οι κυανέρυθροι δεν βρήκαν άλλο γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα, το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναθηναίκός κατέκτησε τον τίτλο και την επιστροφή του στην Α1 πόλο των ανδρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα