Επίσημο! Στο Κάουνας το Final-4 του 2023, στο Βερολίνο του 2024

Στο Κάουνας θα λάβει χώρα το Final-4 του 2023, όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό ο Νικήτας Αυγουλής μέσα από το Novasports.gr και επισημοποίησε τη Δευτέρα (19/12) το μεσημέρι η Euroleague.

Έτσι η Λιθουανία ορίστηκε από τη Διοργανώτρια Αρχή ως η χώρα που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την οποία φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τα κανάλια Novasports!

 Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Μάη στη «Zalgirio Arena», ενώ μικρός και μεγάλος τελικος θα γίνουν στις 21 του μήνα.

Όσον αφορά το επόμενο Final-4, του 2024, θα γίνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, βάσει της ενημέρωσης της Euroleague.

Να σημειωθεί ότι τα φετινά εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στις 17 Γενάρη και θα μπορεί να τα προμηθευτεί ο κόσμος από το www.f4tickets.com.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Κάουνας στη λίστα των πόλεων που θα φιλοξενήσουν Final 4 Euroleague. Σε έξι μήνες, οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα παίξουν για τον τίτλο μπροστά σε ένα από τα πιο παθιασμένα κοινά, αφού η Λιθουανία είναι συνώνυμη με το μπάσκετ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Time for an important announcement

The next Final Fours will be hosted in…

2023 F4:

Keywords
Τυχαία Θέματα