Επίσημα "κανονιέρης" ο Σωκράτης! (Video)

Μετά από πέντε χρόνια στο Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετακομίζει και επίσημα στο Λονδίνο. Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ πλέον όμως είναι και επίσημο. Το Novasports.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για το πως έφτασαν οι δύο πλευρές στη συμφωνία, αλλά και το πόσο κόστισε. Το νούμερο 5 επέλεξε ο Έλληνας αμυντικός!

Ο βασικότερος λόγος της επιλογής των “κανονιέρηδων” ήταν η νέα αρχή που
πραγματοποιείται στην ομάδα, η οποία με νέο προπονητή τον Ουνάι Έμερι θα προσπαθήσει να διώξει από πάνω της την ταυτότητα του πετυχημένου Αρσέν Βενγκέρ. Και ο Σωκράτης ήθελε να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.

Οι συζητήσεις με την Άρσεναλ η αλήθεια είναι πως δεν κράτησαν πολύ. Αν και ο μάνατζερ του διεθνούς αμυντικού, Κώστας Φάρρας είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, κατέληξαν στην Άρσεναλ για τον λόγο που προαναφέραμε.

Πόσο κόστισε η μεταγραφή; Συνολικά η Άρσεναλ θα βγάλει από τα ταμεία της 50 εκατ. Ευρώ για να κάνει δικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας. Μάλιστα, ο Καλαματιανόςαμυντικός που υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια θα εισπράττει ετησίως 5 εκατ. ευρώ καθαρά, με τις μικτές απολαβές να είναι σχεδόν τα διπλάσια χρήματα (9,4 εκατ. Ευρώ).

Ο Παπασταθόπουλος μετά από το Campionato και την Bundesliga ήρθε η στιγμή να αγωνιστεί και στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την Premier League. Φορώντας τη φανέλα μιας ομάδας όπως είναι η Άρσεναλ, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και φέτος δείχνει να θέλει να κάνει restart.

HE’S HERE

Keywords
Τυχαία Θέματα