Επιμένει για τον Ντιένγκ η ΑΕΚ

Δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Αλιού Ντιένγκ η ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτησή του από την Αλζέρ τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από το Μάλι έχει τα στοιχεία που θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον παίκτη που θα αποκτηθεί, ώστε να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας του τη νέα σεζόν.

Ο
Αφρικανός παίκτης φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Ντιένγκ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Η Αλζέρ φέρεται να αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ, για την παραχώρησή του, με τους “κιτρινόμαυρους” να εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως μπορούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, ο Χιμένεθ φέρεται να επιθυμεί ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του να έχει χαρακτηριστικά Γιόχανσον. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θέλει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεισφέρει τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Τέλος, δε φαίνεται να προχωρούν προς το παρόν οι περιπτώσεις των Φάνου Κατεράλη και Μάικελ Μέσα, καθώς η ΑΕΚ έχει στραμμένη την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις παικτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα