Επιχείρηση ανασύνταξης

Η ώρα της επιστροφής – και – του ΠΑΟΚ στις εν Ελλάδι αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζει. Σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα στις 17.15, θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, με σαφή πρόθεση να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στη Βουδαπέστη και την ισοπαλία στον Ατρόμητο. Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς για πρώτη φορά θα στερηθεί ταυτόχρονα τις υπηρεσίες των Μάτος – Βιεϊρίνια. Δυο εκ των πλέον κομβικών του ποδοσφαιριστών, με σημαντική συμμετοχή
και στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, πέραν όλων των άλλων. Επίσης, ο Μαουρίσιο είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος ώστε να ξεκινήσει. Ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δηλώσει πως ο πλέον πιθανός αγώνας που θα πάρει χρόνο συμμετοχής είναι αυτός της προσεχούς Τετάρτης, με τον Εργοτέλη στην Κρήτη για το Κύπελλο. Επίσης, εκτός έμειναν οι Σιαμπάνης, Γλύκος, Μαλεζάς, Ουάρντα, Σιαμπάνης.

Ωστόσο, το σημαντικότερο – ίσως – κομμάτι είναι το ψυχολογικό και πάνω σ’ αυτό δούλεψαν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας στο διήμερο που μεσολάβησε από την αναμέτρηση για το Europa League. Οι αγωνιστικές συνθήκες που αναμένεται να συναντήσει κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου είναι ... παρόμοιες. Δηλαδή, μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτικά, συμπαγής, με συνοχή και ταχύτατους ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά, προκειμένου ν’ αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που θα της δοθούν γι’ αντεπιθέσεις. Δε συνιστά είδηση, αλλά ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αλλάξει τα πάντα και για τις δυο ομάδες. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ο «Δικέφαλος» στο 4-2-3-1 θα πάει με τον Πασχαλάκη στην εστία, τον Κίτσιου ως αντικαταστάτη του Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, Βαρέλα – Κρέσπο στο κέντρο αυτής και τον Τόσκα αριστερά. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Κάνιας – Σάκχοφ ως δίδυμο στ’ αμυντικά χαφ, ενώ έπειτα από απουσία δυο διαδοχικών αγώνων επιστρέφει «φρέσκος» ο Πέλκας στη θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Ερωτηματικό αποτελούν τ’ άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου Λημνιός και Ζαμπά ερίζουν για το δεξί άκρο, ενώ ο Μπίσεσβαρ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για το αντίστοιχο αριστερό. Όλες οι σχετικές απαντήσεις θα δοθούν περί τη μια ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα θα δοθούν μέσα από την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα