Επί τάπητος η επόμενη ημέρα της εθνικής

Οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας αναμένεται να λάβουν τις προσεχείς ημέρες τις τελικές τους αποφάσεις, για την επόμενη ημέρα της εθνικής, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώτο θέμα, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός προανήγγειλε την παραμονή του στον πάγκο της εθνικής, ενώ υπέρ αυτού του ενδεχομένου τάχθηκαν
μετά το τέλος του αγώνα και οι διεθνείς παίκτες της ομάδας. Όλα δείχνουν, πως ο Γερμανός προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής, καθώς θα συνυπολογιστεί το γεγονός πως κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχη σύνολο στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που πήρε μέρος στα προκριματικά του προηγούμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσουν για την έδρα, που θα χρησιμοποιήσει από εδώ και στο εξής το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Όλα δείχνουν πως η εθνική θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο “Καυτανζόλγειο” Στάδιο. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σκίμπε στην εθνική.
Keywords
Τυχαία Θέματα