Επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι

Η Νάπολι με την άσχημη ανασταλτική της λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο έκανε "δύσκολη τη ζωή της", αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αποκατέστησε τον τίτλο του φαβορί που τη συνόδευε στην αρχή του ματς.

Η ομάδα του Αντσελότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 25ο λεπτό από τα τέρματα του Γιουνές και του Καγεχόν. Η αντίδραση της Ουντινέζε όμως ήταν άμεση. Ο Λαζάνια μείωσε στο 30ο, ο Πουσέτο απείλησε με ισοφάριση στο 33ο κι ότι δεν κατάφερε ο Αργεντινός, το έκανε ο Φοφανά στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, η Ουντινέζε δεν κατάφερε να ακολουθήσει τη Νάπολι
σε ποιότητα, αλλά κι ενέργεια. Ο Μίλικ στο 57ο αποκατέστησε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους και ο Μέρτενς στο 68ο "κλείδωσε" τη νίκη σημιεώνοντας το 4-2.

"Μελανό σημείο" στο ματς ο τραυματισμός του Οσπίνα στο κεφάλι μετά από σύγκρουση στο 4ο λεπτό με τον Πουσέτο. Ο Κολομβιανός συνέχισε να αγωνίζεται και στο 42ο λεπτό έχασε τις αισθήσεις του, αντικαταστάθηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου θα μείνει υπό παρακολούθηση για τα επόμενα δύο 24ωρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα