"Έπεσε" το Metal Gear Rising στα Mac λόγω του DRM

Πάει η εταιρεία.

To Metal Gear Rising: Revengeance δεν είναι πλέον διαθέσιμο στα Mac λόγω του DRM.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση του Reddit (μέσω VG247), η Transgaming ανέπτυξε το PC port και επέλεξε να συμπεριλάβει μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για το παιχνίδι. Η εταιρεία

έκλεισε έκτοτε, αφήνοντας το DRM του Metal Gear Rising χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποιο διακομιστή, καθιστώντας το ακατάλληλο για αναπαραγωγή.

Επιπλέον, η ειδοποίηση συμβατότητας Mac OS X έχει αφαιρεθεί πρόσφατα από τη σελίδα Steam του παιχνιδιού.

"Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τρέχουσα μορφή του για τους ανθρώπους που το αγόρασαν", αναφέρει η δημοσίευση του Reddit. "Δεν υπάρχει επίσης κανένας για να δημιουργήσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα και οι χρήστες που αγόρασαν αυτό το παιχνίδι νόμιμα έχουν κολλήσει και πρέπει να καταφύγουν στην 'πειρατεία' εάν θέλουν να το παίξουν".

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Ο Raiden Guest Star του San Diego Comic Con Πιθανό πρώτο tease για το Metal Gear Rising 2The Missing Games of TGS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα