Επέλεξε ηρεμία, αντί... Τούμπα (pics)

Το ταξίδι από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη μακρινό για την αποστολή της Τσέλσι, σήμερα (19/9) το απόγευμα. Έτσι, ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν ήθελε να φορτώσει με σπιπλέον χιλιόμετρα και έξτρα ταλαιπωρία τους παίκτες του, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι επέλεξε
να προπονήσει την ομάδα του στο... ησυχαστήριο της Σουρωτής, αυτό που κάποτε χρησιμοποιούσε ο ΠΑΟΚ, τη δεκαετία του 2000 κυρίως, αντί στην Τούμπα, όπως είχε το δικαίωμα να κάνει. Προτίμησε, δηλαδή, να μετακινηθεί η ομάδα του λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, όπου κατέλυσε, παρά να κάνει ολόκληρο ταξίδι μέχρι το γήπεδο, όπου θα γίνει αύριο ο αγώνας.
Για την Τσέλσι υπάρχει δύσκολη συνέχεια στην Αγγλία, ενώ, επιπλέον, ο συγκεκριμένος όμιλος του Europa League που συμμετέχει η ομάδα δεν φαίνεται δύσκολος στους Λονδρέζους, στοιχεία που συνηγορούν στο σκεπτικό της απόφασης του Σάρι. Κι ας δήλωσε μετά τη σημερινή προπόνηση ο ίδιος ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας για την ομάδα του στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση αυτή καθεαυτή, κράτησε περίπου μία ώρα. Ήταν περισσότερο ξεμούδιασμα για τους παίκτες της Τσέλσι, οι οποίοι είχαν την... τύχη να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη σε μια εντελώς ηλιόλουστη ημέρα, κάτι που χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως έλεγαν οι ίδιοι αργότερα στο ξενοδοχείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα