Επανέρχεται πιο δυνατή η Αργυρώ Αφράτη

Τα καλύτερα έρχονται για την πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Αργυρώ Αφράτη, η οποία έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με περισσότερη όρεξη και με την πεποίθηση ότι μπορεί να εκπληρώσει κάθε της φιλοδοξία, τόσο μέσα στη φετινή χρονιά όσο και σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν.

«Είμαι χαρούμενη που ξαναμπήκα στις προπονήσεις και ξαναβρίσκω τους ρυθμούς μου. Ήταν πολύ καλό για μένα το να επιστρέψω στο παλιό μου πρόγραμμα. Πλέον προπονούμαι με τον κύριο Θανάση Σαλάγα, τον οποίο μου υπέδειξε η Ομοσπονδία, μαζί με την κυρία Ιουλία Παλαμάρα. Αισθάνομαι καλά και έχουμε δουλειά
μπροστά μας, αφού η φετινή χρονιά έχει πολλές και σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, όπου θα κυνηγήσω το καλύτερο», είπε η Αφράτη, η οποία ξαναμπήκε σε προπονητικούς ρυθμούς μετά το ενδιαφέρον που έδειξε η Ε.Γ.Ο. και ο πρόεδρός της, Θανάσης Βασιλειάδης, ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και να συνεχίσει απρόσκοπτη την πορεία της η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η 19χρονη αθλήτρια υπολογίζει να κάνει την πρώτη της φετινή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαΐου, για να πάρουν κατόπιν σειρά οι μεγάλες διεθνείς προκλήσεις του 2018:
«Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμη για το πανελλήνιο, για να αγωνιστώ και στα τέσσερα όργανα του σύνθετου ατομικού, όπως έκανα πάντοτε. Από εκεί και πέρα έχουμε τους Μεσογειακούς Αγώνες, που είναι μία διοργάνωση που με ενδιαφέρει πολύ επειδή δίνει αρκετές δυνατότητες για διάκριση. Θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου, όπου επίσης θέλω να παρουσιαστώ στην καλύτερή μου κατάσταση, για να βοηθήσω την Εθνική γυναικών στην ομαδική κατάταξη και, γιατί όχι, να κυνηγήσω την είσοδο σε κάποιον τελικό οργάνου. Ο ομαδικός στόχος θα είναι ο σημαντικότερος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου θα κοιτάξουμε να μπούμε στην 24άδα και παράλληλα θα προσπαθήσω να τα πάω καλά στο σύνθετο ατομικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα