Επανεκκίνηση με ... χαμόγελα


Μετά το χτεσινό ρεπό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, εκκινώντας το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας τους για την τελική ευθεία της σεζόν, αρχής γενομένης με τον εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη. Τα πλέον ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του προήλθαν από τους Ελ Καντουρί, Πέλκα που συμμετείχαν απροβλημάτιστα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό καθώς από την επικείμενη αναμέτρηση θ’ απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπίσεσβαρ κι
όπως φαίνεται ο ένας εκ των δυο προαναφερθέντων θα τον αντικαταστήσει. Εξίσου σημαντικά θετική ήταν κι η απόλυτη διαθεσιμότητα του Ενρίκε καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στη μέση του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιαννούλης, λόγω εξάντλησης από ίωση αλλά και ο Καρέλης, που εξασφάλισε το οκ από το ιατρικό τιμ για να μπει κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ η μέρα που καιρό τώρα περίμενε ο Βέρνμπλουμ ήταν η σημερινή αφού για πρώτη φορά από τις αρχές Δεκεμβρίου όταν και τραυματίστηκε, βγήκε στο γήπεδο για χαλαρό τρέξιμο. Θεραπεία και ασκησιολόγιο στην πισίνα περιείχε το πρόγραμμα του Λημνιού.

Το κυρίως πρόγραμμα των υπολοίπων απασχόλησε κατά κύριο λόγο η τακτική, ασκήσεις για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας με «διπλό» ως επίλογο.Το αυριανό προπονητικό ραντεβού της ομάδας έχει οριστεί για τις 11.00 στη Νέα Μεσημβρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα